27 maart 2014 - 13 november 2019: 94150 bladzijden, 749242 artikelen

VDNS, de nieuwe Kia-dealer in Venlo

Feestelijke heropeningsshow op 4, 5 en zondag 6 april
Van donderdag 4 tot en met zaterdag 6 april organiseert VDNS een feestelijke heropeningsshow. Daarmee viert het bedrijf dat het, na de overname van de activiteiten van Noorderpoort, per 1 april de nieuwe Kia-dealer voor Venlo is.
VDNS heeft reeds vier jaar ervaring als Kia-dealer in Helmond. De laatste 2 jaar is het autobedrijf marktleider in het werkgebied. Daarnaast werd het bedrijf bekroond met de Kia Platinum Award, een internationale erkenning voor de uitmuntende kwaliteit van de onderneming. Dit alles biedt vertrouwen voor een succesvolle vertegenwoordiging van het merk Kia in Venlo.
VDNS zal dit doen op dezelfde locatie en met de vertrouwde medewerkers. “Dat laatste was een belangrijke voorwaarde” aldus Roy van Beest van (voorheen) Noorderpoort,“want wij willen de huidige klanttevredenheid graag in stand houden. VDNS wil mee in de groei die Kia doormaakt en tevredenheid van onze klanten zal daar de basis van moeten zijn.”
Wilt u een kijkje nemen bij de nieuwe Kia-dealer van Venlo, dan bent u op 4,5 en 6 april welkom in de vernieuwde showroom aan de Noorderpoort 12. “Het worden drie feestelijke dagen met veel autovoordeel”, licht VDNS directeur/eigenaar Frank Sonnemans toe. “Onder het genot van een hapje en drankje kan iedereen onze actiemodellen bewonderen, wij geven maar liefst € 1.250,korting op diverse Kia Picanto’s en bieden een aantrekkelijke privé lease constructie op de Picanto en de Rio. Ook introduceren wij met trots de nieuwe Kia Sportage,dus kom vooral langs!”
Koopt u tijdens de showdagen een nieuwe Kia, dan biedt VDNS u een diner aan bij Restaurant Eigenwijs in Venlo. En wanneer u uw persoonlijke gegevens in de showroom achterlaat, maakt u ook nog kans op een jaar lang gratis rijden in een nieuwe Kia Picanto. U bent op vrijdag welkom van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag 6 april zijn de deuren eveneens geopend van 10.00 tot 17.00 uur.