27 maart 2014 - 20 november 2019: 94290 bladzijden, 750355 artikelen

Bouwbedrijf Raedts kiest voor Autobedrijf GHV

Bouwbedrijf Raedts is een gerenommeerd bouwbedrijf in de regio. Maar niet alleen is het een bouwbedrijf, want het familebedrijf groeide door de jaren heen uit tot een moderne, flexibele onderneming, waarbij het zich onderscheidt door de menselijkheid en de traditie van het bouwambacht. Het goede van het verleden wordt gekoesterd en nieuwe technologieŽn worden natuurlijk ingevoerd. Door deze manier van werken heeft Raedts Bouwbedrijf een recensie opgebouwd, die zich kenmerkt door kwaliteit en karakter. In het verleden heeft men zich aangesloten bij de K.O.-bus Karwei-en Onderhoudsdienst, tegenwoordig bekend onder de naam van Bouwzaken Nederland en vooral deze tak kenmerkt zich door een enorme groei.
Tot het klantenpakket behoren grote corporaties, zowel woningstichtingen, waarvoor het onderhoud volledig in handen is van Raedts. Ruud Craenmehr, directeur van Raedts Bouwbedrijf, hecht de waardering voor zijn onderneming vanuit de klanten en corporaties aan het feit dat zij kwaliteit leveren met een persoonlijke tint. De 24-uurs servicedienst is 365 dagen per jaar bereikbaar.
Ook bij het wagenpark en de materiaalkeuze wordt gedacht aan de duurzaamheid. Door de groei van deze organisatie, waren zij ook genoodzaakt om het wagenpark uit te breiden. Na een zorgvuldige overweging werd er gekozen om de twee nieuwe bedrijfsautoís onder te brengen bij Autobedrijf GHV. Jac Vermeulen van Autobedrijf GHV voelde precies aan, waar Raedts behoefte aan had en beide partijen hadden elkaar snel gevonden. Dit is ook logisch gezien Bouwbedrijf Raedts al 30 jaar lang zaken doet met Autobedrijf GHV op het gebied van het beheer van het wagenpark en Autobedrijf GHV dus als een hofleverancier kan worden gezien.
Autobedrijf GHV verricht reparatie en het onderhoud van alle merken autoís, is merkdealer van Fiat en erkend AD-autobedrijf. Ook voor schadeherstel, camperonderhoud, APK-keuringen kunt u bij dit allround autobedrijf terecht.
Wilt u meer informatie, kijk dan eens op www.raedtsbouwbedrijf.nl en www.autobedrijfghv.nl.