27 maart 2014 - 13 november 2019: 94150 bladzijden, 749242 artikelen

Gelimiteerde Suzuki Swift S-Edition ter ere van 30 jaar Swift

In 1984 kwam de eerste generatie Swift naar Nederland. Dat betekent dat de compacte Suzuki dit jaar zijn dertigste verjaardag viert en dat doet hij met de gelimiteerde S-Edition.
al 30 jaar Suzuki Swift. Tijd voor een feestje dus en dat viert Suzuki met een gelimiteerde oplage van de Swift,de S-Edition.Er worden 275 exemplaren van gemaakt en die zijn allemaal bestemd voor de Nederlandse markt.
De S-Edition is te herkennen aan de speciale 16 inch lichtmetalen wielen, een wit metallic dak, een witte dakspoiler, striping op de motorkap, zwarte sideskirts en wielkastverbreders,een uitlaatsierstuk en privacy glass. Van binnen onderscheidt de feestSwift zich met sportpedalen, een witte pookknop en een geborduurd Swiftlogo in de voorstoelen. Verder is de auto uitgerust met airconditioning, cruise control en een radio/CD/MP3-speler.
Suzuki levert de S-Edition in vijf verschillende kleuren. De prijs bedraagt 17.499 euro en hij per direct verkrijgbaar. En zoals dat gaat met een gelimiteerde oplage: op is op.