27 maart 2014 - 9 oktober 2019: 93462 bladzijden, 743313 artikelen

Jubileumbraderie in Tegels winkelcentrum

TEGELEN Ľ De grote jaarlijkse zomerbraderie in het centrum van Tegelen krijgt dit jaar een speciaal feestelijk tintje in verband met Tegelen 200 jaar.
Op donderdag 13 juli vindt de braderie plaats op de Kerkstraat en in de omliggende straten, die worden volgebouwd met tientallen kramen waarin allerhande koopwaar wordt uitgestald. Daarnaast is er volop entertainment voor jong en oud.
De winkeliers nodigen daarom iedereen uit om tussen de kraampjes te slenteren, de winkels binnen te lopen, neer te strijken op een van de terrasjes en te genieten van het amusement dat volgens hen van hoog niveau is De BIZ Tegelen is er weer in geslaagd om een prachtige zomerbraderie te organiseren in het sfeervolle centrum van ter ere van 200 jaar Tegelen. Een jubileumbraderie dus en dat zullen de bezoekers gaan merken, aldus de BIZ..
Vanaf 12.00 tot 21.00 uur zullen de vele bezoekers getuige zijn van pure gezelligheid met live muziek van onder andere de HeldenseBuben.
Voor de kinderen zal er een verrassend poppenspel zijn en dat is, ook in deze digitale tijden, voor kinderen nog steeds een feest om naar te kijken Ún te luisteren.
Ook ge´nteresseerden in papegaaien en dwergpapegaaien kunnen hun hart ophalen op de braderie want Joey en Mickey Kromsnavel maken het mogelijk om met deze schitterende dieren op de foto te mogen. De kinderen kunnen natuurlijk in de draaimolenen kunnen lachen, gieren en brullen met de leukste tante van de hele wereld: tante Agaath. Aangezien de zomer is aangebroken heeft BIZ Tegelen gemeend met een leuke zomeractie een reischeque ter waarde van 250 euro beschikbaar te stellen die op de braderie kan worden gewonnen.
Een aangenaam en warm presentje met de zomervakantie voor de deur.
Speciale aandacht verdient Glamourama, de grootste en vrolijkste partyband van Nederland. Deze kleurrijke showband bestaat uit maar liefst tien personen, waarvan vier zangeressen, en zal gegarandeerd met aanstekelijke enthousiasme en met een vrolijk repertoire- met-hoog-meezinggehalte het publiek in Tegelen mee krijgen. De bandleden van Glamourama hebben duidelijk plezier tijdens het spelen en de energie die daarbij van het podium afspat, zal meteen overslaan op het aanwezige publiek in Tegelen. Uitbundige feeststemming is dus gegarandeerd!
Wie ook nog gratis wil drinken, dient vˇˇr maandag 10 juli naar de Facebookpagina van Lunchzaak de Gastronoom te gaan: like en deel de Glamourama-actie en maak kans op 10 gratis consumptiemuntjes.
De grote jubileumbraderie vindt plaats op donderdag 13 juli. Toegang en parkeren zijn (uiteraard) gratis.