27 maart 2014 - 23 oktober 2019: 93678 bladzijden, 745013 artikelen

3 DE WEEK

GENNEP • Zwembad Pica Mare in Gennep een zomerzwemdisco op vrijdagavond 14 juli van 19.00 tot 21.00 uur. Dan gaat het licht uit, de onderwaterverlichting aan en kunnen de kinderen helemaal los gaan op de nieuwste hits.
REGIO • De VVD Maasland is voor de lokale fracties in de Brabantse gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill & Sint Hubert en Sint Anthonis evenals de Limburgse gemeenten Bergen, Gennep en Venray op zoek naar nieuwe leden. Vandaar dat zij met een tijdelijke actie de mogelijkheid bieden om gratis introductielid te worden. Met oog op de gemeenteraadsverkiezingen wilde VVD geïnteresseerden kennis laten maken met de partij, de lokale politici in de gemeenteraad en de liberale waarden.
Introductieleden worden voor één jaar volledig lid van de VVD en kunnen deelnemen aan alle activiteiten, landelijke evenementen en bijdragen aan een liberaal succes in hun gemeente. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op www.vvdmaasland.nl.
BERGEN • Afgelopen week werden bij regionale judovereniging Judo Ryu Maasduinen de examens afgenomen.
Alle slipexamens, gele banden en oranje bandexamens werden tijdens de lessen afgenomen en iedereen is geslaagd. Voor de groene, blauwe en bruine bandexamens kwamen de kandidaten op zaterdag naar de dojo in Nieuw-Bergen. Als eerste mocht de 46-jarige Ron Janssen (Nieuw-Bergen) het Nage-no-kata (vormen van werpen) laten zien voor zijn 1e kyu (bruine band) examen. Hierna werden de kandidaten verdeeld over de aanwezige examinatoren en bevraagd op hun staande en grondtechnieken.
Voor de bruine band (1e kyu) slaag- g den Robin Janssen (Siebengewald), Ron Janssen (Nieuw-Bergen). Blauwe band (2e kyu): Deborah Dalmolen (Nieuw-Bergen), Sidney Houkes (Siebengewald).
Groene band (3e kyu): Lars Janssen (Siebengewald), Lynn Rovers (Bergen), Levi Winkelmolen (Bergen), Fleur Kamps (Afferden), Tijl van de Logt (Nieuw-Bergen) en Jorg Wijers (Siebengewald).