27 maart 2014 - 23 oktober 2019: 93704 bladzijden, 745200 artikelen

3 KORT NIEUWS

GROESBEEK • Zaterdag 24 juni stond de kaartverkoop van KVW Groesbeek op de planning. Een groot deel van de kaarten is die dag verkocht maar er zijn nog kaarten beschikbaar.
Mensen die een kaart willen aanschaffen kunnen tot dinsdag 11 juli telefonisch contact opnemen met Hannie Wollenberg via het telefoonnummer van KVW: tel. 06-12641046.
Info: www.kvwgroesbeek.nl.
MOOK • Altijd al boswachter willen worden? Grijp dan je kans en kom op woensdag 12 juli naar de informatieavond in Herberg ‘t Zwaantje in Mook. Mensen die het leuk vinden om in de natuur te werken, of om op een andere manier voor de mooie natuur in de omgeving in te zetten? Natuurmonumenten zoekt natuurliefhebbers voor verschillende vrijwilligersfuncties op en rond Heumensoord, de Mookerheide en Sint-Jansberg. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de informatieavond op woensdag 12 juli van 19.30 tot 21.30 uur in ’t Zwaantje in Mook. Opgeven kan door een e-mail te sturen aan mookerheide@natuurmonumenten. nl. Meer informatie over de vrijwilligersfuncties en functieprofielen vind je ook op https:// www.natuurmonumenten.nl/mookerheide onder het kopje nieuws.
MALDEN • De KBO in Malden en bioscoop Cinetwins vertonen op dinsdag 11 juli de film Un Homme à la Hauteur.
De voorstelling begint om 15.45 uur. De voorstelling is toegankelijk voor KBO-leden op vertoon van hun lidmaatschapskaart. Introducés zijn welkom. Met pas is de entreeprijs 6,50 euro (normaal 9 euro). Reserveren is noodzakelijk en kan via nr.0246221346 of via internet www. cinetwins.nl. De volgende voorstelling is op dinsdag 8 augustus. Dan is de film Moonlight te zien.
NIJMEGEN • In het kader van het 200-jarig bestaan van de loopfiets vindt in Nationaal Fietsmuseum Velorama in Nijmegen de tentoonstelling plaats. De expositie is tot 31 december te bezichtigen in het museum aan de Waalkade 7 in Nijmegen Voor informatie: www.velorama.nl.