27 maart 2014 - 23 oktober 2019: 93678 bladzijden, 745013 artikelen

Kaartverkoop Tributeparty De Wolfsberg is van start gegaan

GROESBEEK • Op 19 en 20 augustus viert De Wolfsberg alweer de twaalfde editie van Tributeparty.
Groesbeek is nog nauwelijks bijgekomen van het succesvolle feest op Koningsdag en Legends of Rock en de voorbereidingen voor het volgende evenement zijn al in volle gang. Dit keer komen de hitklassiekers van Amy Winehouse, Bob Marley, Queen, Oasis, Electric Light Orchestra en Paul McCartney & Wings voorbij.
Op zondag komen Phil Bates (voormalig leadzanger ELO Part II) en zijn band over voor een eerbetoon aan de golden oldies van ELO. Daarna volgt de cast van de Londense West End productie ‘Let It Be’ met een ode aan Paul McCartney & Wings.
Een show die begin volgend jaar ook in enkele grote theaters van Nederland te zien is. Met ‘Band on the Run’, ‘Live And Let Die’ en natuurlijk ‘Let It Be’. Het zijn stuk voor stuk topacts uit het buitenland, met als Nederlandse toevoeging op zaterdagavond The Dutch Queen Tribute. De hits van Freddie Mercury uitgevoerd door bekende Nederlandse muzikanten, o.a. van Navarone en Krezip. Een passe-partout ticket voor beide dagen is tijdelijk voor 30 euto te koop bij De Wolfsberg, Bruna Groesbeek, The Read Shop Malden en via tributeparty.nl.