27 maart 2014 - 23 oktober 2019: 93704 bladzijden, 745200 artikelen

Voerendaalse Nuts maken zich op voor optreden ParkCityLive

VOERENDAAL • Na slechts een jaartje oefenen en draaien en mixen op kleine besloten feesten, eindexamengala’s en een enkel optreden in de Nieuwe Nor staan de Voerendaalse DJ’s Lars, Cas en Didier, beter bekend als De Nuts, op 9 juli op Park City Live. Weliswaar niet op Main Stage, maar in de Dance Area.
“Vorig jaar kochten we na de zomer een kleine DJ-set over van een vriend en zijn met elkaar wat gaan oefenen. Het klikte wel tussen ons en gezien onze grote vriendenkring werden wel al gauw gevraagd voor wat verjaardagsfeesten bij vrienden thuis. Een klein hoekje in een huiskamer was ons podium.”
Maar Facebook doet tegenwoordig wonderen om wat bekendheid te krijgen. “In april van dit jaar werd het al iets groter, toen we mochten draaien op het eindexamengala van het Sintermeerten College en een paar weken geleden draaiden we ook al in de Nieuwe Nor”, vertellen de jongens enthousiast. “Nu krijgen we de kans om op een nog groter podium te staan tijdens Park City Live. We zijn de organisatie dan ook enorm dankbaar dat we deze kans krijgen. Binnen een uur moesten we een groepsfoto van De Nuts aanleveren aan de organisatie. Een foto, daar hadden we eigenlijk nog nooit over nagedacht, maar binnen een mum van tijd hebben we met elkaar een oude bank achter in het weiland gezet en daar zaten we dan. De foto staat nu op de website en de line up van PCL tussen alle grote namen.”