27 maart 2014 - 9 oktober 2019: 93462 bladzijden, 743313 artikelen

Discovery viert 25-jarig bestaan in het onderwijs. Nu krijgt hij nog meer tijd voor het uitoefenen van zijn vele hobby’s, zoals egisseren van toneelstukken, het schrijven van gedichten in het dialect en wandelen.

LANDGRAAF • Mountainbikeclub Discovery uit Landgraaf viert het 25 jarig bestaan van routenetwerk, de Mountainbikeroutes Parkstad. Hoogtepunt is het Nederlands kampioenschap MTB, van 14 tot 16 juli in Landgraaf. Daarvoorafgaand is op 9 juli Discovery Trail Day in Park Strijthagen. Dan zal de nieuwe Pumptrack, op het voormalige op de juli Zaterdag de try en tival. uur een netwerk gentig mountainbik beachvolleybalveld, feestelijk begint wedstrijdonderdeel wedstrijden de demonstratie. mountainbikesport doormaakte.
beachvolleybalveld, feestelijk gebruik worden genomen. MTB routes. doormaakte.
de Zaterdag en netwerk gentig mountainbik routes.
Wilhelminaberg. Vrijdag 14 begint om 18.00 uur het wedstrijdonderdeel NK MTB Eliminator. 15 en zondag 16 juli zijn wedstrijden NK MTB Cross Counhet NK MTB Food & Bike Fes- Zaterdag 15 juli is om 18.00 de Mountainbike wedstrijd en demonstratie. Het MTB route- Parkstad is begin jaren negerealiseerd toen de mountainbikesport een ongekende groei doormaakte. Inmiddels bestaat het routenetwerk Parkstad uit 4 Door de aanleg van de Builometer traject worden gelegd. tes kelen. de opening ren, routes tijdens ten greet rijden eroutes P rouverder routes, viezijn Strijthagen activiteiplaats: arkstad Builometer traject worden gelegd. kelen. opening routes tijdens rijden van de route lag binnen het van de Buitenring en moest verplaatst en opnieuw aan- Dit was een kans om de rouverder te verbeteren en ontwik- Om het 25 jarig bestaan van routes, de vernieuwingen en de van de pumptrack te viezijn alle gebruikers van de MTB Parkstad op 9 juli welkom de Discovery Trail. In Park Strijthagen vinden diverse activiteiplaats: een MTB markt, meet and met de Discovery Trailcrew, op het parcours van het NK arkstad LANDGRAAF landse in Heel St. Paulus sultaten punten en is ders divisie Linders 87 punten werd oen in