27 maart 2014 - 23 oktober 2019: 93704 bladzijden, 745200 artikelen

Nieuwe dirigent voor Popkoor Musical Voices

NEERKANT • Over twee jaar bestaat popkoor Musical Voices uit Neerkant 40 jaar en hoopt dat in het voorjaar van 2020 met een grote show te vieren. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang.
Na het vertrek van dirigente Marianne Groenewegen heeft Jos Helgers (50) uit Herten onlangs de muzikale leiding overgenomen van het popkoor. Jos is naast dirigent, docent muziek op het Lyceum Schöndeln in Roermond. Hij studeerde Schoolmuziek/HaFa directie aan het conservatorium in Maastricht en is al van diverse koren dirigent geweest. Hij is getrouwd en heeft 2 kinderen.
Op dinsdag 11 juli houdt popkoor Musical Voices voor de vierde keer het mini-concert ‘Met Musical Voices Zingend de Zomer in’. U kunt zich verheugen op een aantal nummers uit de verschillende shows.
Dus niet alleen liedjes uit de recentste show ‘Jukebox’ van vorig jaar april, maar ook diverse liedjes uit eerdere shows passeren de revue.
Musical Voices staat sinds april dit jaar onder leiding van dirigent Jos Helgers en dit is dus het eerste mini- concert met de nieuwe dirigent.
Na afloop van het mini-concert is er in Internos een karaoke-avond, waarbij iedereen kan laten horen dat hij/zij kan zingen.
Bij mooi weer vindt het concert voor zaal Internos in Neerkant plaats. Iedereen is vanaf 19.30 uur van harte welkom en de toegang is gratis.