27 maart 2014 - 23 oktober 2019: 93746 bladzijden, 745530 artikelen

Genomineerden bekend voor Ondernemersprijs P&M 2017

PEEL EN MAAS • Dit jaar wordt voor de 8e keer de uitverkiezing van de Ondernemersprijs Peel en Maas georganiseerd door de Kiwanis Club Peel en Maas. In 2016 won Jan Reijnen BV uit Panningen – en dat was voor het eerst – zowel deze prestigieuze prijs als de Rabo Publieksprijs. Voor de editie van dit jaar is als thema gekozen: ‘De klant centraal, kansen en uitdagingen’.
De klant staat centraal op het moment dat je in staat bent om de behoeften, wensen en verwachtingen van klanten continu te vertalen naar succesvolle producten, diensten en dienstverlening. Je zorgt voor een tevreden, trouwe klant maar hoe hou je hierbij de kos-ten goed in de gaten? Sluit het een het ander uit of is het wellicht mogelijk om beide te realiseren? Dus om kostenstijgingen tegen te gaan en gelijktijdig een sterkere klantenbin- ding te realiseren?
De volgende vijf bedrijven uit de gemeente Peel en Maas zijn hiervoor door een deskundige jury genomineerd en worden dit jaar extra in de schijnwerpers geplaatst: Asbestsanering Het Zuiden B.V. in Panningen, Sporthelden in Panningen, Daniëls Traprenovatie in Meijel, De Zoes Preuve-Prooste-Praote in Helden, Jumbo Harald & Ilse van Beek in Panningen Op vrijdag 30 juni heeft Omroep P&M in een lange TV-uitzending de genomineerden en juryvoorzitter Dorrie Eilers aan de kijkers voorgesteld.
In september bezoekt de jury elk genomineerd bedrijf en zal op grond daarvan haar keuze van de winnaar van de Ondernemersprijs bepalen.
De bekendmaking van de winnaar van de Ondernemersprijs 2017, alsmede de uitverkiezing van de Rabo Publieksprijs, vindt plaats op woensdag 25 oktober in DOK6.
Het laatste nieuws over de verkiezing alsook achtergrondinformatie is te vinden op de website www.ondernemersprijspeelenmaas. nl