27 maart 2014 - 23 oktober 2019: 93678 bladzijden, 745013 artikelen

De Zonnebloem timmert aan de weg

MEIJEL ē Zonnebloem afdeling Meijel timmert aan de weg. Veel gasten van Zonnebloem afdeling Meijel hebben de afgelopen maanden kunnen genieten van 1-op-1-activiteiten op eigen verzoek. VariŽrend van het gezellig samen koffie drinken, een museum bezoeken tot een (fiets)tocht naar de Peel hebben vele Meijelnaren in de afgelopen periode kunnen genieten van de uitvoering van hun eigen wens.
Anderen hebben het nog tegoed.
Tijdens de wandel-3-daagse gingen elke avond gasten mee in rolstoelen, geduwd door eigen vrijwilligers, aangevuld met de o zo onmisbare gelegenheids-vrijwilligers. In september is de afdeling gastvrouw van een grote Zonnebloem-activiteit: de regiomiddag in dín Binger.
Gasten uit heel Peel en Maas mogen dan genieten van een gezellige middag. En er wordt nu al uitgekeken naar het 50-jarig bestaansfeest in maart 2018, dat zeker niet onopgemerkt zal blijven. Om dit en vele andere activiteiten te kunnen uitvoeren, is uiteraard geld nodig.
Hierbij een oproep aan de Meijelse bevolking om de huis-aan-huis lotenverkoop van 3 tot 15 juli tot een succes te maken.