27 maart 2014 - 23 oktober 2019: 93723 bladzijden, 745348 artikelen

KORT SPORT

BAARLO • Bij Bridgeclub Never Down in Baarlo kunt u van 12 juli tot en met 6 september voor 1 euro per avond komen bridgen om daarna wellicht lid te worden.
Bridgen op woensdagavond van 19.30 tot 22.30 uur bij zaal Thalia, Grotestraat 28 in Baarlo. Info: Ria Arnold (tel. 077-4771672) of Tineke van Hest (06-13666496).
HELDEN • Uitslagen H.S.V. De Ruisvoorn Helden, Bouten Financiële Diensten Panningen wedstrijd: 1e A. Trines, 2e S. Dorssers, 3e Jos Janssen.
Zat. 8 juli Discus Bots Hengelsport Liessel wedstrijd op visvijver: Breeërpeel. Loten: 13.15 uur, Aan de Sjuulstek. Aanvang 14.00 uur.
HELDEN • De Heldense Reddingsbrigade houdt woensdagavond 5 juli een informatieavond over een veilig verblijf in, op en om het water. Aanvang 20.30 uur in Laco zwembad Peel en Maas. Toegang is gratis.
HELDEN • Afgelopen weekend was er en springwedstrijd te Geldrop en op zaterdag behaalde Janine Maassen een 8e prijs in de klasse L met Bockmann’s Eclaire La Vie.
MEIJEL • RKMSV is al druk bezig met het nieuwe seizoen. Zo werd samen met Meeuwis Schoenen Mode en Sport een contract getekend met Hummel voor de duur van 5 jaar.
Ook met huisbrouwer Lindeboom werd een nieuwe overeenkomst gesloten, tot 2023. Daarnaast is de club nog op zoek naar een trainer/ coach voor haar 2de selectie elftal.
Met de overstap van een groot aantal A-spelers een jonge spelersgroep, waarmee RKMSV bouwt aan een brede selectie en goede doorstroming naar het 1e elftal. Info via tobyluiten@live.nl.
MAASBREE • In Horst vonden afgelopen zaterdag vonden in Horst de verenigingskampioenschappen Limburg plaats. De Cowboys uit Maasbree namen hier ook deel met het team (bestaande uit de dressuurruiters Sandra Haenen, Ilse Haenen, Jette Staaks en Cielke Jansen en de springruiters: Mariska Ewalds, Sharon Lemmen, Esther Roeven en Nikki Hendriks). Na het onderdeel dressuur stond Maasbree met 24 punten voorsprong op de nummer 2 aan kop. Het springonderdeel verliep vervolgens ook goed en hiermee ging de titel verenigingskampioen 2017 én het ticket voor de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo mee naar Maasbree. Zondag vond ook nog de reguliere wedstrijd van Horst plaats, Elisa Vaessen behaalde met Groenrijk’s Tolana Z hier een super 1e prijs met maar liefst 80 stijlpunten in de klasse BB. En ook Sharon Lemmen wist de winst binnen te halen in de klasse M springen met Fay de Tamerville.