27 maart 2014 - 17 juli 2019: 91659 bladzijden, 728508 artikelen

21 Ook dit jaar Dweijel-, Dreij- en Kweijelaovend

ROERMOND Ook dit jaar staan ze weer op de kalender: de Remunjse Dweijelaovend (vrijdag 8 september), DreiJaovend (vrijdag 20 oktober) en Kweijelaovend (vrijdag 24 november).
In verband met de nationale herdenking bij het Indi Monument en de eerste editie van de Roermond City Swim op zaterdag 2 september is de Dweijelaovend - die normaliter op de eerste vrijdag van september plaatsvindt - een week verschoven naar 8 september.
Alle drie de avonden klinkt er in talrijke horeca-etablissementen in de Roermondse binnenstad (live) muziek. Tijdens de Dweijelaovend staan er voornamelijk allround bands op het podium, op de Dreijaovend staan de deejays in het spotlicht en tijdens de Kweijelaovend worden er op de meeste plaatsen smartlappen en levensliederen (met een knipoog) door live bands ten gehore gebracht. Alle drie de avonden trekken de laatste jaren veel publiek naar de binnenstad.
Horeca-etablissementen die in voorgaande jaren niet hebben deelgenomen, maar dit jaar wel van de partij willen zijn kunnen zich melden bij de initiatiefnemers Robert van Cruchten en Rob van Deurzen via dweijele@home.nl