27 maart 2014 - 23 oktober 2019: 93723 bladzijden, 745348 artikelen

Koelmarkt Vijlen ooit roer om

VIJLEN De Koelmarkt in Vijlen stopt als traditionele braderie gaat zich vanaf de editie dit jaar meer richten op en muziek. Dat maakte Stichting Evenementencomgekookt, De traditionele gemaakt markt. pannenkoeken er een Stichting Evenementencomgekookt, missie Vijlen bekend. stichting vindt dat het na 31 jaar wordt voor een familiefeest in moderner jasje. Zo wordt er wel gekozen voor een markt hoogwaardige producten, komt de nadruk te liggen op familiefeest met meer lokaal drinken en muziek. De kindermarkt en rommelmarkt zullen daarom verdwijnen. De nieuwe oelmarkt wordt gehouden op woensdag 19 juli. De toegang is gra- J Voor er een Het eten ondernemers voornamelijk Bovendien met de orday de band avondprogramma. anders: begint om www. menten.
Evenementencomgekookt, traditionele braderie heeft plaats gemaakt voor een eet en -drink markt. Zo worden er pannenkoeken gebakken, Vijlens zuurvlees hamburgers gemaakt en is een barbecue. eten wordt bereid door lokale ondernemers die hiervoor voornamelijk streekproducten gebruiken.
Bovendien is er de hele dag muziek, de band Van Dattum en DJ Its orday in het middagprogramma en band Full Circle in het avondprogramma.
De tijden zijn eveneens anders: de nieuwe Koelmarkt begint om 15.00 uur. meer informatie, kijk op www.facebook.com/stichtingevene menten.commissievijlen