27 maart 2014 - 23 oktober 2019: 93704 bladzijden, 745200 artikelen

VfL Bochum traint in Vaals

VAALS • Gertjan Verbeek, trainer van de Duitse 2. Bundesligaclub VfL Bochum, overlegt met zijn assistent Jan de Jonge. De club is voor een trainingskamp in Vaals om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen.
Gastheer van VfL Bochum is Rood Groen LVC ‘01. De Vaalser vierdeklasser heeft de velden van sportpark Molenveld tiptop in orde weten te krijgen. Het zorgt ervoor de meerdere profclubs de weg naar Vaals weten te vinden in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen, want in het verleden gingen Sint Sebastianus E Ajax, Bayern München, FC Volendam, Sparta, 1860 München en Malaga de Duitsers al voor in hun keuze voor Vaals.
Tot en met zaterdag 8 juli traint VfL Bochum meerdere keren op de velden van sportpark Molenveld. Daarnaast spelen ze ook nog twee oefenwedstrijden in Vaals. Op woensdag 5 juli is RSC Charleroi (aanvang 18.30 uur) de tegenstander en op zaterdag 8 juli speelt Bochum tegen RUSG Brüssel. Deze wedstrijd begint om 13:00 uur. Beide wedstrijden en de trainingen zijn voor geïnteresseerden toegankelijk. De ys en Sint entree is € 3,- per persoon. Hou de website roodgroenlvc01.nl of de FB-pagina (https://www.facebook. com/rglvc01/) in de gaten voor actuele trainingstijden.
En nadat de Duitse gasten weer vertrokken zijn, laat Rood Groen LVC ‘01 er zelf ook geen gras over groeien.
Op de dag nadat het trainingskamp van VfL Bochum ten einde is, komt de selectie van de Vaalser vierdeklasser alweer bij elkaar voor hun eerste training, opmerkelijk vroeg voor een amateurclub. Die eerste training is zondag 9 juli om 11:00 uur.