27 maart 2014 - 23 oktober 2019: 93678 bladzijden, 745013 artikelen

Deel uw verhaal met onze redactie!

Bijzondere levensgebeurtenissen op Lief&Leed-pagina
Beste lezers, we zijn op zoek naar uw onderwerpen voor de Lief&Leed-pagina, een pagina met redactionele aandacht voor bijzondere levensgebeurtenissen die wekelijks in dit huisaan- huisblad verschijnt.
Geboorte, een drieling, huwelijk, zilveren, gouden of diamanten huwelijksfeest, vijf generaties, een honderdjarige, een overlijden.
Deze en andere levensgebeurtenissen worden samengebracht op de Lief&Leed-pagina. Ook is er plek om iemand die iets voor een ander betekent in het zonnetje te zetten.
We willen de bijzondere verhalen er graag uitlichten. In een mooi geschreven familieportret of een In Memoriam bijvoorbeeld. Kan ook geschreven worden door de voorzitter van een vereniging. Verder aandacht in beeld voor alles wat komt kijken bij familieberichten.
Van een foto van een steenhouwer tot een foto van het dameskoor of een wegkruis met een verhaal. Ruimte ook voor een attentie aan een ander, een gedicht, een overpeinzing.
Waarom deze pagina?
Er zijn zoveel mooie en ontroerende verhalen rond het thema ‘leven en dood’ die het optekenen en het delen met een groter publiek waard zijn. Door ze samen te brengen op de Lief&Leed-pagina willen we bovendien nóg dichter bij u, onze lezer staan.
Tips/Verhalen Bijdragen van lezers aan de Lief&Leed-pagina zijn welkom. U kunt ons tippen of u kunt zelf een verhaal en/of foto inzenden. Iemand voordragen die het verdient om in het zonnetje te worden gezet behoort eveneens tot de mogelijkheden.
Kijk voor het redactie-emailadres in het colofon; het colofon vindt u elders in deze krant. (Vermeld bij elke inzending in elk geval altijd uw adres- en telefoongegevens, zodat onze redactie voor meer informatie contact met u kan opnemen.)
Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!