27 maart 2014 - 23 oktober 2019: 93723 bladzijden, 745348 artikelen

akhoes verder als Het Goed de leer het resultaat. de gang van zaken de straat op. De politie moest ingrijpen na een ruzie met weggebruikers.

VENLO 't Pakhoes gaat verder kringloopwarenhuis Het Goed. Wethouders Ben Aldewereld en Hanno Lamers zullen donderdag om 10.00 uur de V Het Goed het hergebruik stimuleren spullen op enlonaren donderdag om 10.00 uur de V opening verrichten.
Daarna is het drie dagen feest aan Hagerhofweg 14. Met gratis kofthee en iets lekkers voor elke bezoeker. Verder allerlei activiteiten, zoals een springkussen. En extra service: tot en met 8 juli worden aankopen zoals een kast of gratis binnen de regio thuisbezorgd, Bedrijfsleider Ad Vogels is enthousiast is over de tweede winkel van meente "W enlonaren goederen laten de textielcontainers gaan milieupark Het andere van sociaal ij vinden verdient werken straks meesten begeleiden meente Goed in Limburg. "We willen hergebruik van goederen stimuleren door tweedehands spullen op te knappen en te verkopen. enlonaren kunnen herbruikbare goederen bij ons inleveren of gratis ophalen. Ook de kleding uit textielcontainers in de hele gekomt hier terecht. Verder we samenwerken met het milieupark op stapel." andere doel is echt werk maken sociaal ondernemen. Vogels: vinden dat iedereen een kans verdient op passend werk. Hier werken straks meer dan 50 mensen, de meesten vanuit de WAA. We begeleiden hen samen met onze partner 'Vindt vergroten. volgen werkervaringstraject vanuit hun kansen Tot de Goed een grote klanten hun rijwiel komt 25ste kringlooporganisatie. zamelt en huisraad procent werken de winkels Vindt vergroten.
'. De overige medewerkers volgen een leer/werkervaringstraject vanuit de gemeente Venlo om kansen op de arbeidsmarkt te de dag van de opening is Het gesloten. De winkel krijgt grote fietsenwerkplaats, waar klanten kunnen wachten terwijl rijwiel wordt gerepareerd. Ook er een lunchroom. Venlo is de vestiging van deze landelijke kringlooporganisatie. Het Goed zamelt jaarlijks 20 miljoen kilo textiel huisraad in, waarvan 85 procent wordt hergebruikt. In totaal werken ongeveer 1155 mensen in winkels en textielsorteercentra.
Bekk vrij BOEKEND tra handjes. project Momenteel chauffeurs toename inmiddels uitbreiding Ook is die deelnemers willen den in het creatief heeft, en. Info: E-mail: