27 maart 2014 - 23 oktober 2019: 93678 bladzijden, 745013 artikelen

Nog kaarten voor Tent van Bell

TEGELEN • De Tegelse acteur Huub Stapel is dit jaar speciale gast in de Tent van Bell. De tweede editie is op 6, 7 en 8 juli.
Er zijn nog kaarten.
Leta Bell is wederom drie avonden op rij gastvrouw in haar Tent van Bell waarin ze het publiek trakteert op een mix van muziek, dans, zang en theater, in combinatie met culinaire verwennerij. De Venlose initiatiefneemster is erg blij met de komst van Huub Stapel. “Fantastisch dat Huub meteen wilde meewerken toen ik hem vroeg. Met hem erbij krijgt De Tent van Bell een theatrale impuls van ongekende omvang.”
Naast Stapel is Suzan Seegers er weer bij. Ook de Franse zanger en contrabassist Gildas Delaporte en de Venlose zanger en acteur Robert Bouten maken hun opwachting.
De Tent van Bell is dit jaar een coproductie met Theater de Maaspoort. Daarnaast werkt Leta Bell samen met Toneelgroep Maastricht, wat onder meer inhoudt dat artistiek leider Servé Hermans de regie op zich neemt. Frans Pollux draagt zorg voor het verhaal.
Bezoekers schuiven aan tafel voor een avondvullend diner en genieten tussen de gangen door van een waar theaterspektakel dat muzikaal wordt gegarneerd door een 20-koppig orkest onder leiding van Maurice Luttikhuis. De spiegeltent zal ook ditmaal verrijzen op het plein voor het Limburgs Museum.
Er zijn nog kaarten verkrijgbaar bij de Maaspoort, online en aan de kassa.