27 maart 2014 - 23 oktober 2019: 93678 bladzijden, 745013 artikelen

Wittenhorst gaat voor verjonging en uitbreiding van het be

HORST ē Het bestuur van RKsv Wittenhorst draagt Ron van den Bekerom (32) voor als nieuwe voorzitter. Als de leden hier tijdens de algemene ledenvergadering in september mee instemmen, volgt hij Ton Hagens op die 9 jaar aan het roer stond.
Van den Bekerom heeft gedurende 13 jaar in diverse elftallen van de vereniging gespeeld en staat vanuit zijn dagelijkse werk bij onder meer VVV-Venlo veel in contact met voetbalverenigingen in de regio.
Hij is voorgedragen door een onafhankelijke selectiecommissie bestaande uit ondernemers, gemeentewethouders en bestuurders van voetbalverenigingen uit de regio.
De commissie heeft daarnaast Edwin van Rensch voorgedragen als vice-voorzitter en Pim Rohenkohl om de huidige functie van Edwin van Rensch als bestuurslid organisatorische zaken over te nemen.
Als de leden instemmen met alle kandidaten heeft Wittenhorst voor het eerst een bestuur bestaande uit tien personen, met een opvallende verjonging. Wittenhorst maakt hiermee ruimte voor nieuwe, verfrissende ideeŽn en zoekt nog meer de verbinding met haar leden.