27 maart 2014 - 9 oktober 2019: 93462 bladzijden, 743313 artikelen

21 KORT NIEUWS

WEERT • Ook dit jaar houdt tennisvereniging T.C. van Horne het Dollartoernooi op het tennispark aan de Bregterweg. Nieuw dit jaar is dat er tennissers van 20 jaar en ouder mee kunnen doen.
Het toernooi wordt gehouden van maandag 28 augustus t/m zondag 3 september. Er wordt gespeeld in de dubbel- en mixcategorieën 4 tot en met 7 en in de leeftijdsklassen 20+ en 40+. De inschrijving is geopend en sluit op 14 augustus. Inschrijven kan via www.dollartoernooi.nl of via de link op www.tcvanhorne. nl. Hier zijn ook verdere details te vinden alsmede het toernooireglement.
WEERT • Zondag 23 juli vindt de kofferbakmarkt van de IJzeren Man plaats op de Industriekade 46. Wie overtollige spulletjes wil verkopen kan zich opgeven via e-mail info@ eventcentrumweert.nl De markt begint om 9 uur en duurt tot 15.00 uur. De entree is 1 euro.
WEERT • Tot en met 10 juli kan men deelnemen aan de zomeractie van de Muntpassage, door 3 of meer kassabonnen van 3 verschillende winkels uit de Muntpassage in een actie-envelop te stoppen en deze in te leveren op één van de pleinen. Actie-enveloppen zijn in alle winkels verkrijgbaar en men kan zo vaak meedoen als men wil om kans te maken op reischeques van 450 euro.
Zaterdag 15 juli om 11.00 uur is de prijsuitreiking van de vakantieactie.
De Muntpassage heeft verder een activiteiten programma zin de zomer.
Info: www.muntpassage.nl
WEERT • Het Groot Sint Martinuskoor kreeg afgelopen vrijdag een cheque uitgereikt ter waarde van 900 euro. Het geld, bijeengebracht door het Samenfonds, is bestemd voor koorscholing.
Zoals elke vereniging kampt ook het Groot Sint Martinuskoor met vergrijzing. De ouder wordende stem heeft baat bij goede scholing.
In de considerans werd onder andere vermeld dat de toewijzingscommissie overtuigd was van de sociale waarde die het koor heeft voor de gemeenschap.
WEERT • Bij de IJzeren Man Volksloop van zondag 2 juli werd Eva Kok uit Helmond voor de tweede achtereenvolgende keer gehuldigd voor de verbetering van haar eigen parcoursrecord. Bij de finish van de 2.4 km kwam ze afgetekend binnen met wéér een parcoursrecord; nu een verbetering met 4 seconden in 8.39 min.