27 maart 2014 - 23 oktober 2019: 93747 bladzijden, 745540 artikelen

Wandelen, fotoworkshop en muziek in De Groote Peel

OSPELDIJK • Komend weekend bruist Nationaal Park De Groote Peel weer van de activiteiten.
Op zaterdag 8 juli houdt Staatsbosbeheer een Vollemaanwandeling in Nationaal Park De Groote Peel.
De start is bij de ingang van het Buitencentrum De Pelen van Staatsbosbeheer aan de Moostdijk 15 in Ospeldijk. De Vollemaanwandeling start om 20.30 uur. Deelname kost 7,50 euro voor volwassenen en 5 euro per kind. Reserveren kan online via: www.staatsbosbeheer.nl/ pelenvollemaan Voor iedereen die geďnteresseerd is in fotografie is er deze zaterdag om 19.30 uur een workshop ‘fotograferen met vollemaan’.
De workshop wordt begeleid door fotograaf Nando Harmsen en bestaat uit een stukje theorie en veel praktijk. Info/aanmelden: www.staatsbosbeheer.nl/vollemaanfotografiepelen Op zondag 9 juli is de ‘zomereditie’ van de Grootouder Kleinkindmiddag.
De activiteit start om 14.00 uur bij het Buitencentrum. Deelname kost 5 euro voor volwassenen en 3,50 euro per kind, inclusief kof- fie/thee/ranja en na afloop broodjes roosteren bij de vuurkorf. Reserveren kan online via: www.staatsbosbeheer. nl/pelenbuitendag Deze zondag is er ook weer muziek op het Peelpodium van Buitencentrum De Pelen, met optredens van de Weerter dialectgroep De Limburgse Jônges in het overdekte Amfitheater van De Pelen. Ze spelen drie sessies: om 13.30, 14.15 en 15.00 uur. Entree is een vrijwillige bijdrage. Info: www.staatsbosbeheer. nl/peelpodium