27 maart 2014 - 16 oktober 2019: 93608 bladzijden, 744466 artikelen

Informatiebijeenkomsten veranderingen in zorg, werk en welzijn

Locaties en tijdstippen
Vanaf 1 januari 2015 verandert er veel op het gebied van zorg, werk en welzijn. De WMO verandert en gemeenten krijgen er taken bij die nu nog via de AWBZ lopen, zoals begeleiding en dagbesteding. Jeugdzorg gaat in zijn geheel naar gemeenten. De nieuwe Participatiewet stelt gemeenten verantwoordelijk voor de begeleiding van mensen met een arbeidsbeperking naar werk of een dagbesteding.
Hoe gaan de MUG-gemeenten om met de veranderingen en de extra taken? Wat betekenen de veranderingen voor u? Bij wie kunt u straks terecht voor ondersteuning of voor een indicatie?
De MUG-gemeenten vinden het belangrijk om u goed te informeren en uw vragen te beantwoorden. Daarom organiseren ze op 10 en 11 december twee inloopbijeenkomsten voor alle inwoners. Tijdens deze bijeenkomsten zijn onder andere medewerkers van de gemeenten, leden van de Sociale Teams en de Sociale Verzekeringsbank (SVB) aanwezig om antwoord te geven op uw vragen.
straat 11 in Groesbeek straat 3 in Ooij U kunt tussen 16.00 en 20.00 uur op ieder gewenst moment binnenlopen. Heeft u vragen en kunt u niet naar de inloopbijeenkomsten komen? Dan kunt u tijdens kantooruren uw vraag telefonisch stellen via, 024 39 96 111. Of mail uw vraag naar wmo@groesbeek.nl of info@mugaanzet.nl