27 maart 2014 - 16 oktober 2019: 93608 bladzijden, 744466 artikelen

Zaterdag 13 december inzamelingsactie Voedselbank

De Voedselbank Groesbeek en omstreken houdt zaterdag 13 december 2014 tussen 8.30 en 18.00 uur een inzamelingsactie bij zes supermarkten. Tijdens deze actie wordt houdbaar voedsel ingezameld bij de volgende supermarkten: Supercoop en Albert Heijn in Groesbeek, Albert Heijn in Malden, Plus Verbeeten in Malden, Plus Voet in Mook en Albert Heijn in Millingen aan de Rijn.
Het einde van de voorraad houdbare producten is in zicht. Aanvulling van de voorraad is dus dringend nodig om de klanten ook in 2015 een redelijk voedselpakket te kunnen geven. Daarom wordt klanten in de winkels gevraagd iets extra’s te kopen en dat na het afrekenen aan vrijwilligers van de voedselbank te geven. De ingezamelde producten verwerkt de voedselbank in de wekelijkse voedselpakketten. In de winkels vindt u informatie over welk voedsel geschikt is om te geven.
Vanwege de gemeentelijke herindeling worden de activiteiten van de voedselbanken Millingen aan de Rijn en Groesbeek samengevoegd in de stichting “Voedselbank Groesbeek en omstreken”. Per gemeente mag er namelijk maar één voedselbank zijn. Voor de klanten verandert er weinig, zij kunnen hun voedselpakket blijven ophalen op dezelfde plekken. Voedselbank Groesbeek en omstreken heeft uitgiftepunten in Groesbeek, Malden, Millingen aan de Rijn en Ooij. Elke week ontvangen bijna 100 huishoudens met totaal 230 personen, een voedselpakket.