27 maart 2014 - 16 oktober 2019: 93608 bladzijden, 744466 artikelen

Thuisoverwinning Groesbeekse Boys

Na de eerdere drie thuiswedstrijden te hebben verloren boekte Groesbeekse Boys afgelopen zondag eindelijk weer een overwinning op een koud sportpark Breedeweg. Tegenstander was DIO'30 dat voor aanvang van de wedstrijd één punt meer had.Met 3-1 werden de gasten uit Druten naar huis gestuurd.De wedstrijd was nog maar nauwelijks gestart of de openingstreffer voor de thuisploeg kon al op het scorebord vermeld worden. Gijs Rikken wist Maarten v.d. Burgt vrij te spelen waarna laatstgenoemde de bal koelbloedig langs DIO doelman Nick Degen in het doel wist te spelen.Arthur v.d. Eeckhout kopte daarop namens de gasten een crossbal naast.
Nog binnen het kwartier voetballen verdubbelde Thom Jochoms de marge.Hij schoot een vrije trap fraai in de verre bovenhoek. DIO voerde de druk enigszins op. Vijf minuten voor de rust leverde dit de aansluitingstreffer op.Na een misverstand in de Groesbeekse verdediging wist Vincent van Hees van dit buitenkansje gebruik te maken.Op slag van rust had Maarten v.d. Burgt de mogelijkheid om de marge weer op twee te brengen. Zijn inzet van dichtbij verdween echter naast het doel.Direct na het hervatten van de tweede helft had Vincent van Hees een grote mogelijkheid om DIO op gelijke hoogte te brengen. Nadat hij Groesbeekse Boys goalie Jeffrey Hoogenbosch omspeeld had schoot hij de bal naast een leeg doel.Groesbeekse Boys deed het kort daarop beter. Thomas Cillessen speelde collega spits Maarten v.d. Burgt vrij. Door de bal in de verre hoek binnen te schieten tekende hij voor zijn tweede treffer van de middag. Belangrijker nog was het dat de marge van twee doelpunten weer op het scorebord kwam te staan. Zelfverzekerd werden de duels aangegaan. Hierdoor kwam de Groesbeekse verdediging nauwelijks nog onder druk te staan waardoor de voorsprong eenvoudig vastgehouden kon worden.
Door de overwinning is Groesbeekse Boys naar de vijfde plaats opgeschoven. Komende twee wedstrijden wachten nummer twee en vier van de ranglijst.Mogelijk dat het team van scheidend trainer Stefan Muller voor de winterstop nog enkele plaatsen kan stijgen. Zondag 7 december wacht de uitwedstrijd tegen Hatert.Deze wedstrijd in Nijmegen begint om 14.00 uur. Een week later speelt Groesbeekse Boys op eigen sportpark Breedeweg de laatste competitiewedstrijd van dit jaar tegen Spero.