27 maart 2014 - 11 december 2019: 94725 bladzijden, 753887 artikelen

‘LOON verloot wekelijks een waardebon van €500,00!

Activiteiten tijdens WK Voetbal Rondom het WK Voetbal organiseert Shoppingcenter ‘LOON van zaterdag 7 juni tot en met zaterdag 12 juli tal van activiteiten voor jong en oud, met als thema Brazilië en Oranje. Als rode draad loopt verder de speciale WKactie door het programma.
WK-actie: maak wekelijks kans op een waardebon van €500,00!
Shoppen wordt nog leuker: als je iets hebt gekocht in ‘LOON maak je maar liefst vijf weken kans op het winnen van een van de zes waardebonnen van €500,00 die je kunt besteden bij de winkeliers van Shoppingcenter ‘LOON.
Wat moet je doen?
Bij aankoop van een product ontvang je een voucher in de betreffende winkel. Vul de naw-gegevens in op deze voucher en lever deze daarna weer in bij een van de winkeliers. De actie start woensdag 4 juni. Je kunt je voucher inleveren tot en met vrijdag 11 juli. Op zaterdag 12 juli vindt de verloting van de laatste waardebon plaats.
Prijsuitreiking Dj Mathijs van Gulpers PRO zorgt in de genoemde actieperiode iedere zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur voor vrolijke muziek en reikt dan tevens de waardebon van €500,00 uit aan de prijswinnaar.De prijswinnaar krijgt op de vrijdag voorafgaand aan de prijsuitreiking bericht.
WK-Brasilprogramma Behalve de wekelijkse prijsuitreiking is er nog veel meer te doen in Shoppingcenter ‘LOON. Kinderen kunnen zich naar hartelust uitleven op het oranje voetbal-luchtkussen, zich laten schminken in Braziliaanse stijl of lekker snoepen van (gratis) oranje popcorn of suikerspinnen! Op zaterdag 7 juni staat tevens een speciaal optreden Braziliaanse dans gepland door het showballet van Party 4 Kidz.
Met hun mooie kostuums en vrolijke muziek komt Brazilië een stukje dichterbij! Wekelijks zullen we je informeren over de activiteiten die tot en met zaterdag 12 juli plaatsvinden. Lees “Gezien” of kijk op www.hetloon.nl voor het volledige WK-Brasilprogramma (7 juni t/m 12 juli).