27 maart 2014 - 11 december 2019: 94725 bladzijden, 753887 artikelen

Heel Holland op z'n kop!

PARKSTAD
Nog even en we trappen af… WK 2014. Vanaf begin juni zet PLUS heel Holland op z'n kop met de WK-campagne Toi Toi Tooi. De ingrediënten? Veel veren, een WK-tooi en Gerard Joling. Bij Brazilië denk je aan carnaval en bij het Braziliaans carnaval aan veren. Daarom kunnen klanten bij PLUS sparen voor oranje, rood, wit en blauwe veren.Om zowel de voetbal liefhebbende heren als de mode minnende dames aan te spreken, heeft PLUS gekozen voor verschillende veren met meerdere bevestigingsmogelijkhe- den.Zo kan niet alleen het huis, de auto of hond worden versierd, maar kunnen de veren ook als haaraccessoire, sieraad of aan een kledingstuk worden gedragen.
Een grote rol is weggelegd voor Gerard Joling. De bekende Nederlander is hét gezicht van de WK-campagne. Gerard en veren is net zo'n voor de hand liggende combinatie als Nederland en oranje. In de tv-commercial speelt Gerard de hoofdrol en ook de radiocommercial wordt ingevuld door Gerard met de WK-hit Rio.In de folder, op de winkelvloer en online: niemand kan om Gerard Joling heen.
De naam van de campagne is Toi Toi Tooi. Het is een combinatie van de succeswens toitoitoi en de Braziliaanse verentooi. Een tooi om de veren te dragen, ontvangen klanten van PLUS het eerste actieweekend gratis bij besteding van 30 euro. Hierin klem je de veren, zodat een echte Braziliaanse hoofdtooi ontstaat.Met deze campagne zet PLUS heel Holland op z'n kop en wenst zij samen met haar klanten het Nederlands elftal veel succes; Toi Toi Tooi! De veren zijn vanaf zondag 1 juni gratis verkrijgbaar bij alle PLUS supermarkten, twee stuks bij iedere besteding van 10 euro aan boodschappen.