27 maart 2014 - 11 september 2019: 92887 bladzijden, 738498 artikelen

Inschrijftermijn nominaties Helmonds Sportgala verlengd

HELMOND
De inschrijftermijn van nominaties voor de beste Helmondse sporter of sportploeg van 2014 is verlengd tot en met 9 november. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens het Helmonds Sportgala van de gemeente Helmond op donderdag 11 december in Sport- en leisurecomplex Suytkade Fitland XL.
Tijdens dit sportevenement worden Helmondse sporters in het zonnetje worden gezet. Hiervoor moeten natuurlijk wel sporters genomineerd worden. Daarom een oproep: vind jij dat een sporter of sportploeg zo’n prestatie heeft geleverd dat deze in aanmerking komt voor de hoogste Helmondse prijs? Ga dan naar www.helmond.nl/Sport en meld deze kampioen nu aan. Het kan nog tot en met 9 november.
Naast de prijs voor sporter en sportploeg van het jaar worden tijdens het gala ook het talent, vrijwilliger en sportprestatie van het jaar gekozen. Ook is er weer de publieksprijs van de lokale nieuwssite Gezien.nl. Ook in de nieuwe locatie wordt vastgehouden aan de succesvolle formule van voorgaande jaren. Zo is er een divers avondvullend programma, waarin de uitreiking van de prijzen afgewisseld wordt met leuk en gevarieerd amusement.
Het belooft een mooi feest te worden. Na afloop van het gala is er voor ‘sportend Helmond’ volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten.