27 maart 2014 - 20 november 2019: 94290 bladzijden, 750355 artikelen

Campagnegeld voor lege van onze gemeente. We lokale initiatieven

PvdA Leudal actie
LEUDAL - De PvdA Leudal stelde een groot deel van haar campagnebudget ter beschikje tegen het kleine budget aan king aan verenigingen, maatdat aan promotie kan worden schappelijke organisaties en lokale initiatieven in Leudal. Alle verenigingen, stichtingen dat zal onder andere voor een en andere organisaties zonder winstoogmerk waren aangeschreven om mee te dingen voor een prijs om daarmee moeten kiezen voor: of meer een goed doel extra te ondermiddelen beschikbaar stellen steunen. De actie mag als zeer of de beschikbare middelen succesvol worden bestempeld. Er hebben zich 21 organisaties aangemeld. Op deze inzenders was op het moment dat de verkiezing sloot (woensdagavond bedrijfsvoering. Ik zou zeggen 19 maart 21.00 uur) 708 keer een laat de bevolking eens aan het stem uitgebracht. Binnen iedere voormalige gemeente is de inzender met de meeste stemmen bepaald.
beeld de verhoging van de o.z. Er zijn vier winnaars bekend. Ieder ontvangt op een geschikt moment persoonlijk een cheque van 250,- euro van de PvdA Leudal.
Stichting Henk Arts - HelpSierraLeone.com (Horn): met het ven dit werk maximaal vier extra geld van de actie van de PvdA Leudal wil de stichting ten er nu bijna op. Wil je de nieuwe lakens en kastjes aandynamiek in zo’n organisatie schaffen voor de slaapvertrekken van het weeshuis St. Martin in Port Loko. Nu bewaren de kinderen hun spullen in grote om een nieuwe uitdaging aan tassen. www.facebook.com/ te gaan. Er komt wel weer iets helpsierraleone.
Stichting Wielerevenemenik wat meer tijd over voor de ten Leudal uit Heythuysen: de stichting heeft zich ingeschreven voor de PvdA actie om wat extra middelen te genereren voor de aanschaf van kookbenodigdheden en een onkostenvergoeding voor de eigenaar van Route 74 tijdens de UCI tandemwedstrijd voor mensen met een beperking op 24 en 25 mei in De Leistert.
Volleybalvereniging Bach SV (Ell): met het extra geld van de actie van de PvdA Leudal en andere acties, kan Bach SV een laptop of i-pad aanschaffen om zo de wedstrijdformulieren digitaal in te vullen en door te sturen vanuit de gymzaal.
Harmonie Amicitia (Roggel): voor de bijzondere doelen voor 2014 zoals de organisatie van ‘Toppertjes in Concert’, een concert door tachtig jeugdige muzikanten van de jeugdharmonieën uit Haelen, Heythuysen, Horn en Roggel op 12 en 13 april in de Leistert en deelname aan het concours op 19 oktober in Roermond.
Het moge voor iedereen duidelijk zijn dat de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen voor de PvdA Leudal teleurstellend was. Dat betekent niet dat we bij de pakken gaan neerzitten. De partij zal ook de komende vier jaar gestaag doorgaan met het aanpakken van problemen, want dat is niet aan de verkiezingen gebonden. Volg ons via www.leudal.pvda.nl of Facebook www.facebook.com/ PvdALeudal) en kijk wat we de komende tijd allemaal gaan doen.