27 maart 2014 - 20 november 2019: 94290 bladzijden, 750355 artikelen

KVW Haelen en Nunhem gekozen tot goed doel in het bijzonder voor mevrouw Toos Beurskens-Palmen en Zr.

Jan Lindersfonds
HAELEN / NUNHEM - In het jubileumjaar is KVW Haelen en Nunhem door het Jan Lindersvoor niet-leden. Menu: heldere fonds gekozen tot goede doel aspergesoep, bresse kip met van 2014! Het Jan Lindersfonds aardappelen, kroket en frites, steunt dit jaar 58 lokale doelen gemengde groenten en dame met een fi nanciŽle bijdrage. bl‚nche. Aanvang 12.00 uur, Hiervoor worden in alle supermarkten activiteiten georganiseerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede Donderdag 10 april: bezoek doel. KVW Haelen en Nunhem MarciŽnne. Opgave is mogelijk is zeer vereerd dat zij dit jaar uitbij Toos Cupers. Leden 6,- euro gekozen zijn door Jan Linders in Haelen!
Op dinsdag 15 april houden In februari kon iedereen zijn wij in trefcentrum Aldenghoor eigen button komen maken in onze jaarlijks terugkerende de Jan Linderswinkel. Dit heeft Paasviering, aanvang 14.30 uur.
al een mooi bedrag voor KVW opgeleverd. Alvast heel erg bedankt hiervoor! Op 5 april staat alweer de volgende activiteit gepland, een echt Rad van Fortuin! Voor slechts 1,- euro mag u draaien aan het rad, waarbij u altijd prijs heeft! De opbrengst wordt verdubbeld door het Jan Lindersfonds en komt helemaal ten goede aan KVW! Tussen 10.00 en 14.00 uur staan deze dag de vrijwilligers van KVW voor u klaar. De kinderen van Haelen en Nunhem zijn iedereen heel dankbaar voor een bijdrage! Meer info: www.janlinderfonds.nl.