27 maart 2014 - 20 november 2019: 94290 bladzijden, 750355 artikelen

Judgement Day - Part 5 barst bijna los

Voorprogramma
PANNINGEN - Zaterdag 5 april zal Panningen in het teken staan van de strijd der titanen, want Judgement Day - Part 5 zal die dag losbarsten in Sporthal Piushof. Het jaarlijks terugkerende thaiboks gala trekt elke keer meer bezoekers. In Limburg uniek en daarbuiten ook absoluut geen onbekende meer.
Judgement Day - Part 5 staat garant voor veel actie, knalharde gevechten en bovenal sportiviteit.
Ditmaal weer met een spectaculair hoofdprogramma van meerdere A- en B-partijen, onder andere in de A-klasse (de hoogste klasse) Muamer Tufekcic uit Bosnië. Tufekcic won tweemaal de Europese kampioenstitel, namelijk voor de bond WKA en de MTA. Hij zal het 5 april opnemen tegen Ismael Lazaar, die op zijn beurt Europees kampioen is voor de bond WCSF. Lazaar gooide tijdens de vorige editie van Judgement Day hoge ogen waar hij in een spectaculaire strijd met de winst naar huis ging en sindsdien ongeslagen is. Ook zullen lokale toptalenten in het hoofdprogramma aan de start verschijnen.
Namens Geeraets Gym uit Panningen zullen zeven vechters uitkomen, namelijk Fons van der Meer, Mark Schoof, Hakim Badi, Mandy Vercoulen, Ricardo Müller, Samir Kebli en Samir Blomberg. De broers Khalid en Boubaker El Bakouri uit Venlo zullen weer hun uiterste best doen om de overwinning in de wacht te slepen. Beide broers vochten in Judgement Day - Part 4 hun eerste partij in de B-klasse. Inmiddels hebben ze beiden meerdere successen behaald in deze klasse en zullen tijdens Judgement Day - Part 5 dan ook hun laatste partij vechten in de B-klasse, om vervolgens samen de overstap te maken naar de Aklasse.
Het voorprogramma zal bestaan uit een aantal jeugd-, nieuweling- en C-klasse partijen met deelnemers uit binnen en buitenland. Natuurlijk zullen er ook weer lokale (top) vechters in de ring verschijnen. In totaal zullen er op 5 april ongeveer 45 wedstrijden te zien zijn, waarbij de vechters over een 30 meter lange catwalk met spectaculaire licht- en muziekshows ten tonele verschijnen. Natuurlijk gebeurt dat niet zonder begeleiding van aantrekkelijke showgirls. Kortom, een evenement dat u niet mag missen!
Voor kaarten in de voorverkoop kunt u terecht bij Sportcenter Balance, J.F. Kennedylaan 205 te Panningen en Geeraets Gym Muay Thai, Schoolstraat 25 te Panningen.
Wilt u meer informatie over dit evenement dat gehouden wordt op 5 april vanaf 15.00 uur (zaal open om 14.00 uur) kijk dan op www.balancepanningen.nl, of de facebookpagina van Judgement Day - Part 5. Bellen kan natuurlijk ook: (077) 307 77 49 of 06-53179671.