27 maart 2014 - 13 november 2019: 94150 bladzijden, 749242 artikelen

Het Natuurhoekje viert 5-jarig bestaan

Natuurwinkel Heythuysen
activiteiten kunnen e HEYTHUYSEN - Op donerpen. derdag 2 april 2009 gingen de deuren voor het eerst open bij amenzijn en onderling ‘Het Natuurhoekje’. Spannende oep vindt u meestal tijd wat zou het gaan worden. eelal leeftijdsgenoten. Zeker omdat destijds niemand, bij het begin van de crisis, wist hoe lang die zou duren. Maar eigenaresse Marlies Thiessen had er zin in en vol goede moed ij een eetpunt ging ze ertegen aan. Nu vijf jaar later is ze samen met haar team dat de super trots op het resultaat.
“We zijn inmiddels verhuisd naar een groter pand en ons assortiment is eveneens uitgebreid met veel biologische en onja, één biologisch-dynamische groenem. ten, fruit, zuivel, kaas vers van het mes, brood op gist of desem ellige middag en de warmte en dankbaarheid die zij en een mooi assortiment droogwaren. Persoonlijke verzorging en zelfzorg behoren ook tot ons geweldige assortiment,” legt Marlies uit.
Ze willen dit eerste lustrum na), tuurlijk graag vieren met alle klanten. Tenslotte zou de winkel zonder haar klanten niet al vijf jaar een mooie aanvulling zijn op het winkelbestand van Heythuysen. Daarom organiseren Marlies en haar team van 2 tot en met 5 april een feestweek, met tijdens deze dagen tien procent korting op het gehele assortiment, leuke demo’s en proeverijen.
Op donderdag 3 april krijgt u een gratis huidanalyse ter waarde van 17,50 euro.
Vrijdag 4 april demo Yogi Tea en is er een energetisch therapeute aanwezig in de winkel.
Zaterdag 5 april Provamel proeverijen en VA Foods met heerlijke gluten en lactosevrije snacks en ragout. De vijfde, vijftigste en vijfhonderdste klant ontvangen een gratis taart.
U bent van harte welkom bij Natuurwinkel Heythuysen, De Tamboer 2 in Heythuysen.