27 maart 2014 - 13 november 2019: 94150 bladzijden, 749242 artikelen

Big band Xpero is op zoek naar muzikale aanvulling

ROGGEL - Xpero is opgericht in 1977 en staat sinds 1996 onder leiding van dirigent Wim Suilen uit Swalmen. Het is een gezellige groep die graag op een goed niveau met elkaar muziek maakt. Daartoe wordt op vrijdagavond serieus gerepeteerd aan het zeer gevarieerde repertoire dat diverse lichte muzieksoorten omvat o.a. swing, jazz, blues, latin, pop, rock, populair enzovoorts. Na de repetitie is het gezellig samen ‘uitblazen’ tijdens de ‘3e helft’ in repetitielokaal café Sjrake.
Ter versterking is Xpero op zoek naar een tenorsaxofonist(e)/ altsaxofonist(e) en een trompettist(e). De band zoekt gemotiveerde muzikanten die een toegevoegde waarde kunnen bieden bij binnen onze groep. Xpero bestaat uit een combo van drums, percussie, basgitaar, slaggitaar en toetsen, vier altsaxen, twee tenorsaxen, één baritonsax, één klarinet, vijf trombones, vier trompetten en een zangeres.
Vrijdag is de vaste repetitieavond van 20.15 tot 20.30 uur bij café Sjrake in Roggel. Interesse? Neem contact met ons op via info@xpero.nl of loop eens vrijblijvend binnen tijdens de repetitie. Kijk ook eens op onze website: www.xpero.nl.