27 maart 2014 - 4 december 2019: 94593 bladzijden, 752658 artikelen

Tevredenheid over nieuw gezondheidscentrum Roggel

Wie zijn er gevestigd?
ROGGEL - Op 3 februari is het nieuwe gezondheidscentrum op de Kerkstraat in Roggel geopend. Natuurlijk waren de samenwerkende partijen zelf al jarenlang bezig met de voorbereidingen, met als resultaat een compleet gezondheidscentrum.
Niet alleen voorbereidingen op bouwtechnisch gebied, maar ook de psychologie van de gezondheidszorg en beleving van de omgeving is meegenomen, als ook de gesprekken met andere hulpverleners en tenDag voor Jose Peeters. Zij is de gelukkige winnaar van natuurlijk de zakelijke onderhandelingen. Het doel was om de gezondheidszorg in Roggel oorzitter van de OpenPoortenDag, zag toe op een eerlijke ook zoveel mogelijk in Roggel te kunnen bieden, zodat de mensen niet ver hoeven te reizen en daardoor niet of minder afhankelijk van anderen hoeven te zijn, maar ook met de bedoeling dat de zorg vertrouwd is: bekende zorgverleners, dicht bij huis.
Het is een samenwerkingsverband geworden tussen de huisartspraktijk van dokter Hundscheid, die ook initiatiefneemster van het project was, de Active Balance fysiotherapie praktijk van Joost Maessen, apotheek Reinald van Emile Hegtermans, de diëtistepraktijk Dieet & Leef van Evelien Vogels, Buro van Roosmalen met als vaste psychologe Jacqueline Suilen, Ria’s Pedicare van medisch pedicure Ria Gijsen, de praktijk voor Huiden Oedeemtherapie van Marita Derikx, het orthopedisch schoentechnisch bedrijf van Peter Reumkens Voet & Zorg, de neurofeedback praktijk Neuro-Insight van Hannie Ruinen en Proteion.
(Lees verder op pagina 3)