27 maart 2014 - 13 november 2019: 94150 bladzijden, 749242 artikelen

Geslaagd solistenconcours in MFC de Klaproos

SIEBENGEWALD
Zondag 23 maart vond in MFC de Klaproos in Siebengewald het gemeentelijk solistenconcours plaats. 65 solisten van alle muziekverenigingen uit de gemeente Bergen traden op voor jury en publiek.
Het was een gezellige,drukbezochte dag in de Klaproos. Burgemeester Pelzer sprak bij de opening van het concours haar waardering uit voor de jonge solisten die op het podium gaan staan en daar enthousiast hun muziekinstrument bespelen. ''Vele volwassenen durven dat niet!' Alleen daarom al zijn alle deelnemende solisten eigenlijk winnaars en zijn de verenigingen trots op deze leden.''
Na 18.00 uur werden de winnaars per divisie bekendgemaakt.De wisseltrofee is dit jaar in handen van harmonie de Vriendenkring uit Well. Anne Derks behaalde met het bespelen van haar alt saxofoon 89 punten; het hoogste aantal behaalde punten deze dag.
Winnares in de jeugd divisie op alt saxofoon: Sam Teeuwen, harmonie de Vriendenkring Well met 86 punten Winnares in de 5e divisie op bugel: Janneke Knoops,fanfare Les Montagnards met 86 punten Winnaar in de 4e divisie op xylofoon: Coen van de Venn, fanfare Helpt Elkander met 88 punten Winnaar in de 3e divisie op multipercussion: Rick Daniels, harmonie de Vriendenkring met 86 punten Winnares in de 2e divisie op alt saxofoon: Anne Derks, harmonie de Vriendenkring met 89 punten.