27 maart 2014 - 20 november 2019: 94290 bladzijden, 750355 artikelen

Concert op verenigingsdag harmonie St.Caecilia

VEN-ZELDERHEIDE
Na een bijzonder kerstconcert bereidt harmonie St.Caecilia zich onder leiding van dirigente Hilde Kiggen voor op een aantal bijzondere projecten.Hilde studeert directie en slagwerk op het conservatorium in Tilburg en is een leerling van voormalige dirigent Chris Derikx.
Het eerste project is op zondag 6 april.Harmonie St.Caecilia presenteert zich dan op een speciale wijze in gemeenschapshuis De Uitkomst in Ven-Zelderheide.
Om 11.30 beginnen de leerlingen zowel jong als oud met het laten horen van wat ze tijdens de muzieklessen hebben geleerd.
Ook leerlingen die met blokfluitles zijn begonnen, treden deze ochtend op. De harmonie organiseert deze speciale muzikale presentatie om de harmoniemuziek te promoten en nieuwe leden te werven.
De harmonie heeft zeer goede ervaringen met het opleiden van jeugdige muzikanten, maar ook met ouderen,die ook nog deze muzikale stap willen maken.Het leerlingenorkest waarin zowel jeugdige als oudere muzikanten meespelen is een zeer goede opstap naar het harmonieorkest. In het verdere programma zal zowel het leerlingenorkest o.l.v.Harm Vullings als het harmonieorkest o.l.v. Hilde Kiggen een aantal nummers ten gehore brengen.
Het programma wordt afgesloten met de uitvoering van een aantal gezamenlijke nummers. Het programma zal omstreeks 13.30 uur afgelopen zijn.