27 maart 2014 - 13 november 2019: 94150 bladzijden, 749242 artikelen

Gelijkspel voor Montagnards

BERGEN
Het handjevol toeschouwers op soortpark de Venhorst zag een flitsende start van VVV 03. Al in de tweede minuut kwamen de Venlonaren op voorsprong. Een vrije trap werd nog wel uit het Bergse strafschopgebied gekopt,maar de bal werd hieruit ineens in het doel geschoten, 1-0. Doelpunt op naam van Oguz BŁyŁkbas.
Montagnards eerste kansje kwam uit een goed lopende aanval over veel schijven. De mee opgekomen Jens Jennissen had de afmaker kunnen zijn, maar zijn schot belandde in de handen van de Venlose goalie. Voor rust was alleen Montagnardsspeler Jeroen Franken nog dicht bij een treffer. Maar zijn inzet belandde op het lichaam van de keeper.
Verder liet de eerste helft vooral veel verkeerde passes en veel onnodig balverlies zien,maar beide ploegen konden niet van elkaars fouten profiteren.
In de tweede helft wilde VVV 03 snel een doelpunt forceren en de wedstrijd op slot gooien om zo meer druk op de Bergse formatie te zetten.Toch was het eerste gevaar pas in de 57e minuut. Een vrije trap vanaf links werd met een uitgestoken been van richting veranderd. Gelukkig voor Montagnards rolde de bal voorlangs het doel. Twee minuten later, een strakke Gennepse judok voorzet vanaf rechts kon nog net door Montagnards keeper Bas v.d. Wouw van richting worden veranderd. De afgeslagen bal kon nog op tijd worden weggewerkt.
Montagnards merkte dat er geleidelijk steeds meer spelers van de tegenpartij doorheen zaten. Enkelen moesten behandeld worden voor kramp. Dit was het moment om nog een keer de rug te rechten en zowaar leverde het enkele kansen op. De inmiddels ingevallen Willem Jan Elsenberg had een goede voorzet op Rob Roosenboom.Zijn kopbal had echter niet de goede richting en verdween aan de verkeerde kant van de paal.In de 70e minuut een steekbal van Jeroen Franken op Teun Jacobs en zijn geplaatst schot gaat in de verre hoek binnen, 1-1. Montagnards kreeg steeds meer vrije trappen maar ook het kanon van Montagnards, Rob Hermens,kon hier geen voordeel uit halen. Zijn poging belandde in de muur en de rebound naast het doel.
Even leek Montagnards de winst toch nog naar zich toe te trekken. Een diepe bal op Jeroen Franken die in buitenspelpositie stond. Hij nam echter geen deel aan het spel en iedereen bleef staan. Uit het niets dook Teun Jacobs op,ging met de bal er vandoor en schoot de 2-1 binnen. De scheidsrechter had echter al afgefloten zodat de treffer werd geannuleerd.
Puntenverdeling was terecht, maar beide ploegen schoten hier niets mee op in de stand op de ranglijst.
a's opnieuw