27 maart 2014 - 13 november 2019: 94150 bladzijden, 749242 artikelen

Verhasselt Mannenmode viert 120-jarig bestaan

GENNEP
Het gebeurt niet zo vaak dat een modezaak 100 jaar bestaat of zelfs nog langer, 120 jaar. Verhasselt Mannenmode in de Gennepse Spoorstraat heeft deze mijlpaal wel bereikt. En dat is best uniek in deze roerige tijden. Dat wordt ook gevierd door dit Gennepse familiebedrijf.
Klanten ontvangen nameBerg lijk tot en met 20 april 20% korting op de gehele zomercollectie. Verhasselt Mode is in 1894 opgericht door Jan Verhasselt. De zaak is daarna overgenomen door Pierre Verhasselt. Hij was in die jaren veel en route op de motor.Volgepakt met kleding en accessoires ging hij zo de klanten af, terwijl zijn vrouw de winkel runde.In de oorlog is Pierre meegenomen door en heeft er een nieu de Duitsers en nooit meer levend teruggekeerd. Dat betekende toen dat vanzelfsprekend zijn twee oudste zoons Jan en Piet hun moeder bijstonden. Met hun beider vrouwen hebben zij de naam van Verhasselt Mode tot een begrip in de regio gemaakt. Na het overlijden van Jan en Piet hebben hun zonen Pierre en Pierre de zaak toen nog gevestigd in de Zandstraat, voorgezet. Dit pand waar nu Blokker in is gehuisvest was echter veel te groot. Bovendien wilden de beide Pierres verder met alleen herenkleding.Als gevolg daarvan werd 24 jaar geleden verhuisd naar het huidige pand aan de Spoorstaat 97 en werd de naam gewijzigd in P&P Verhasselt Mannenmode. Vorig jaar heeft de ene Pierre in goed overleg en in goede harmonie besloten de modebranche vaarwel te zeggen en zich alleen nog een dag in de week bezig te houden met de administratie.
Inmiddels is zoon Piet, - de vijfde generatie Verhasselt - bereid gevonden gedurende twee dagen in de week de opengevallen plek van Pierre in te vullen.In de hoop dat hij op termijn de zaak van zijn vader ook over zal nemen. Maar zover is het nog niet. Eerst wordt het 120-jarig jubileum gevierd en ontvangen alle klanten tot en met 20 april 20% korting op de gehele zomercollectie.
En verder hopen Pierre en Piet nog jaren gezamenlijk de klanten te kunnen bedienen in de gemoedelijke sfeer die dit familiebedrijf 120 jaar eigen is.
we,