27 maart 2014 - 23 oktober 2019: 93678 bladzijden, 745013 artikelen

Stormvogels in halve finale districtsbeker

SIEBENGEWALD
Stormvogels heeft een zwaarbevochten maar verdiende 3-2 overwinning behaald tegen Volharding in Vierlingsbeek.
De 18-jarige Ingo Custers was met zijn twee doelpunten de man van de wedstrijd. De mannen van trainer Jeroen Tax komen nu in de halve finale uit tegen topklasser JVC uit Cuijk. Voor beide teams stond er deze middag veel op het spel, de winnaar komt het volgend jaar uit in de KNVB beker. Al vrij snel bleek dat er geen groot kwaliteitsverschil was tussen beide ploegen.Aanvankelijk leek er weinig aan de hand voor Volharding. Al na tien minuten Flaming kwam Vierlingsbeek op voorsprong via een kopbal van Dennis Graat.De vreugde was van korte duur,want een paar minuten later tekende Bart Seegers vanaf de stip voor de gelijkmaker, nadat Thomas Creemers was onderuitgehaald.
Ook na rust opende Volharding het sterkst. Kevin Reijnders scoorde de 2-1 in de 57e minuut na een snelle uitval. Hoewel die voorsprong uit een vrije trap van Bart Seegers via een kopbal van Ingo Custers teniet werd gedaan, leek Volharding in een zetel richting de laatste vier te komen toen Bas Verpoort zijn tweede gele kaart kreeg en Siebengewald met tien man verder moest. Via opnieuw een vrije o's in uurtje klaar met K trap van Bart Seegers die door Ingo Custers in het doel werd gekopt, trok Stormvogels de winst naar zich toe. De verdiende 2-3 overwinning werd met hard werken en goed keeperswerk van Jaap Janssen binnengehaald. De vreugde in het Stormvogelskamp was zeer groot en met de vele supporters werd de overwinning gevierd.
Stormvogels'28 versperde de weg naar de halve eindstrijd voor Volharding met een voor de Limburgers unieke bekeroverwinning. De 2-3 betekent immers niet alleen een plek bij de laatste vier van de districtsbeker, maar eveneens een plekje in de eerste ronde van de 'grote' KNVBbeker.
rekkers