27 maart 2014 - 13 november 2019: 94150 bladzijden, 749242 artikelen

Eredivisiespelers geven training bij Cougars

GENNEP
Basketbalvereniging Gennep Cougars ontvangt op zondag 13 april van 10.00 uur tot 12.30 uur maar liefst drie eredivisiespelers van Matrixx Magixx uit Wijchen. Zij komen een gratis training/clinic verzorgen voor alle kinderen en jeugd tot 18 jaar, ongeacht of men lid is van de basketbalclub. Gennep Cougars wil hiermee de basketbalsport in de regio meer bekendheid geven. De drie spelers die afreizen naar Gennep zijn Sjors Poels, Robby Sihota en Kay Biesters.Zij zullen de fundamentals uitleggen in combinatie met wat show zoals bijvoorbeeld een paar fraaie dunks! Sjors Poels zal met zijn 2.09m lengte de belangrijkste punten voor de centerpositie onder het bord uitleggen.
Robby Sihota, die zijn basketbalopleiding in Calgary volgde, zal de power forward positie vertegenwoordigen. De 23-jarige en 1.96m lange Kay Biesters zal oefeningen voor de forward positie geven.
Gennep Cougars wil graag een langdurige samenwerking opzetten met de Magixx. De Cougars hopen hiermee meer kids en jeugd enthousiast te maken voor het basketbal. Alle jeugd die mee wil doen met deze gratis clinic, kan zich aanmelden via de vernieuwde website www.gennepcougars.nl.