27 maart 2014 - 11 september 2019: 92887 bladzijden, 738498 artikelen

Passie voor Ondernemen door Frans Bosch van Takkenwerk

PEEL EN MAAS - CDA Peel en Maas nodigt ondernemers uit om deel te nemen aan een inspirerende ondernemersavond met Frans Bosch van Takkenwerk.
Frans Bosch is een nieuwe spreker in management land. Zijn optreden is moeilijk te vergelijken met het werk van zijn collega’s. Frans neemt u mee op reis en laat u ervaren hoe u beter om kunt gaan met de snel veranderende wereld. Hij vertelt, nodigt uit te ervaren, maakt plezier en houdt het tempo er in.
Frans is spreker, trainer en soms ook docent aan een internationale business school. Hij verzorgt lezingen aan o.a. overheden, dienstverleners, zorgers, MKB-ers en bouwers. Voor uitvoerenden tot management. Voor starters tot doorgewinterde ondernemers. Door zijn heldere taalgebruik en humor zijn de lezingen van Frans laagdrempelig en zeer toegankelijk. Hij ziet u het liefst vertrekken met heel concrete ideeën over uw volgende stap. Frans helpt u graag om de vaardigheden te leren die nodig zijn om het tempo van deze wereld bij te houden. Hij zal uw wereld niet veranderen in een lezing van 1,5 uur. Maar zoals hij zelf zegt: “Een wereldreis begint altijd met het opstaan uit uw luie stoel en het lopen naar het tuinhek. Ik haal u graag uit uw stoel.”De deelname aan deze ondernemersavond is gratis en wordt u aangeboden door CDA Peel en Maas. Het thema is “Passie voor ondernemen”. Deze avond vindt plaats op 16 april vanaf 19.30 uur in DOK6 in Panningen. U kunt zich opgeven per email op cdaondernemersavond@tienevents.nl.