27 maart 2014 - 13 november 2019: 94150 bladzijden, 749242 artikelen

Trainen voor VenloStormt

PEEL EN MAAS - Vanaf 7 april kun je op het Thyas complex in Panningen terecht voor survivaltrainingen als voorbereiding op VenloStormt. Survivalruns of andere namen zoals mudrun, obstaclerun, breakoutrun zijn allemaal benamingen voor een hardloopwedstrijd met hindernissen.
Bij deze evenementen gaat het niet om de snelste tijd maar om de beleving, de saamhorigheid en de uitdaging. Het is meer dan een goed uithoudingsvermogen, maar het komt aan op de combinatie van uithoudingsvermogen, kracht en souplesse. Een totale body workout waarin geen enkele spier ongebruikt blijft. In deze trainingen staan dan ook kracht en uithoudingsvermogen centraal alsook het aanleren van de juiste technieken om obstakels goed en veilig te kunnen nemen.
De trainingen worden gegeven op maandag van 19.30 tot 21.00 uur. We trainen in kleine groepen om iedereen voldoende aandacht te geven. Naast deze training krijg je ook een trainingsprogramma om thuis mee aan de slag te gaan. Tijdens de trainingen komen de volgende onderdelen aan bod: uithoudingsvermogen; kracht- uithoudingsvermogen d.m.v. nagebootste hindernissen; technieken om de hindernissen te nemen en co÷rdinatie en souplesse. Deze combinatie van trainingselementen zorgen voor een totale body workout die niet alleen goed is voor VenloStormt, maar je ook een basis geeft voor alle andere sporten.
De trainingen worden verzorgd door Ine Jacobs (Running company). Trainingsdata 7, 14, 28 april en 5, 12 en 19 mei. Voor aanmelden of meer info; 0638925468 of info@thyas.nl