27 maart 2014 - 20 november 2019: 94290 bladzijden, 750355 artikelen

VV Kessel verliest ook van Reuver

KESSEL - VV Kessel probeerde het goede resultaat in Leveroy mee te nemen naar Reuver. Reuver doet ook mee om de bovenste plaatsen en moest winnen om nog enigszins aansluiting te houden met RKESV uit Ell.
Kessel begon zeer goed en kreeg in de persoon van Ruud van Knippenberg een uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen echter mikte hij iets te hoog. Kessel bleef de bovenliggende partij in de eerste twintig minuten meer het was Reuver dat op voorsprong kwam. Het was echt de eerste keer dat Reuver bij de goal van Kessel kwam en gelijk was het raak. Kessel was daarna even van slag en de slordigheden van de laatste weken kwamen weer terug. Het spelbeeld zakte ook naar bedenkelijk niveau en het was wederom Reuver dat scoorde. Met deze twee nul werd de rust bereikt.
Na rust probeerde Kessel gelijk om het tij te keren, maar voordat ze het wisten lag de drie nul al tegen de touwen. De Kesselnaren probeerden te blijven voetballen, maar het missen van kansen blijft de ploeg opbreken. Dat Reuver nog een vierde treffer scoorde maakte het voor de Kesselnaren nog eens extra zuur. Met nog vier wedstrijden voor de boeg is het voor VV Kessel te hopen dat ze snel weer het zoet der overwinningen kunnen smaken, zodat ze het seizoen positief kunnen afsluiten.