27 maart 2014 - 20 november 2019: 94290 bladzijden, 750355 artikelen

Fancy Fair bij De Omnibus in Baarlo

BAARLO - Het is bijna zover. De Fancy Fair komt eraan. U bent van harte welkom op 3 april van 16.30 tot 19.30 uur bij de OJBS De Omnibus, Huissen Als primeur wordt de DVD in 4 in Baarlo.
zijn geheel afgespeeld in Sjiwa op zondag 6 april. De kelder Voor elk wat wils van het jongerencentrum gaat De lente is inmiddels officieel open om 15.00 uur, waarna de begonnen. Rond het thema DVD wordt afgespeeld rond lente hebben we een heleboel 17.00 uur. De entree is gratis en mooie dingen gemaakt voor in iedereen die Sjiwa een warm huis en in de tuin, die op de Fanhart toedraagt is uitgenodigd. cy Fair te koop zijn. Je kunt deze Een week later, op zondag 13 middag ook spelletjes spelen. april, vindt de officiŽle DVD Sla je je slag op de speelgoed- en presentatie plaats in Perron 55. boekenveiling? Of smul je lieIn samenwerking met Perron ver van de snacks en cupcakes? Want voor een natje en een droogje kun je natuurlijk tijdens de Fancy Fair ook terecht.
Dienstenveiling Om 18.00 uur begint de dienstenveiling. Hier worden diensten en producten per opbod verkocht. Zo kun je bijvoorbeeld bieden op een workshop Prezi of schilderen voor kinderen, een pret-echo, een schoonheidsbehandeling, proefles gitaar spelen, een keer de auto wassen, of hulp bij het invullen van de belastingaangifte. Dus grijp je kans; de opbrengst gaat naar een goed doel.