27 maart 2014 - 13 november 2019: 94150 bladzijden, 749242 artikelen

Nieuwe mijlpaal JC Sjiwa

BAARLO - JC Sjiwa te Baarlo beleeft binnenkort een nieuwe mijlpaal in de lange historie van het jongerencentrum. Op 14 april wordt namelijk een optreden dat in Sjiwa heeft plaatsgevonden officieel op DVD uitgebracht.
Tijdens het jaarlijks terugkerend ProgPower Europe festival, heeft de Schotse rock band Ramage Inc. hun optreden in Sjiwa op zondag 6 oktober 2013 opgenomen met 5 camera’s. Naast de video opnames zijn er professionele geluidsopnames gemaakt, het resultaat was voor de band zo verbluffend dat men heeft besloten deze opnames officieel op DVD uit te brenjeugdvereniging behoort. Nog gen, onder de titel “Ramage Inc. live @ ProgPower Europe 2013”. Voor zowel Sjiwa als de organisatie van ProgPower Europe betekent dit een nieuwe mijlpaal en dat wil men niet ongemerkt voorbij laten gaan.
Als primeur wordt de DVD in zijn geheel afgespeeld in Sjiwa op zondag 6 april. De kelder van het jongerencentrum gaat open om 15.00 uur, waarna de DVD wordt afgespeeld rond 17.00 uur. De entree is gratis en iedereen die Sjiwa een warm hart toedraagt is uitgenodigd. Een week later, op zondag 13 april, vindt de officiële DVD presentatie plaats in Perron 55. In samenwerking met Perron 55 en Sjiwa, heeft de organisatie van ProgPower Europe de Franse bands Hacride en Uneven Structure geregeld voor een optreden. Voorafgaand aan deze optredens wordt de DVD in zijn geheel afgespeeld en komt zanger Bryan Ramage speciaal over vanuit Schotland, aangezien het voor zijn band ook een speciale avond is. Voor het exacte tijdschema van deze avond verwijzen we naar de website van ProgPower Europe, www.progpowereurope.com/ ramageincdvd.