27 maart 2014 - 20 november 2019: 94290 bladzijden, 750355 artikelen

Zeer geslaagd tennistoernooi Tonido

BAARLO - Afgelopen weekeinde is het tennisseizoen geopend bij LTC Tonido met de open dag en het Volvo Rutten open dag toernooi. Door de grote populariteit van de gezelligheidstoernooien binnen de club had de commissie vooraf reeds besloten om het toernooi over twee dagen te spreiden. Dat dit geen verkeerde keuze was bleek maar weer uit het feit dat er zich een overweldigend aantal van 74 jeugd en senioren leden hadden aangemeld.
Vanaf zaterdag een uur werd er door de senioren gestreden om een wel zeer bijzondere en ludieke hoofdprijs. Op zaterdagavond was al duidelijk dat zich een potentiŽle kanshebber voor de senioren eindoverwinning had gemeld. Op zondag ging het toernooi verder en schoven ook de jeugdleden van Tonido aan om enkele leuke potjes tennis te spelen. Door alle spelers werd er getracht om het top aantal games van zaterdag te evenaren. Er volgende hierdoor enkele zeer spannende potjes tennis, waarbij er binnen families zelfs nog werd gestreden om de games.
Op de zondag werd er rond het middaguur voor iedereen een heerlijk Italiaans lente lunchbuffet verzorgd. Nadat iedereen drie wedstrijden had gespeeld werd de balans opgemaakt en waren de eindwinnaars bekend. Bij de senioren was de verdeling: gedeelde derde plaats: Gerard Jacobs en Leo Reumkens en Harold Rutten, tweede plaats: Mark Wesseling en de eerste en daarmee winnaar van een miniatuur Volvo: Luc Sijbers. Voor de eindwinnaar was er dit jaar nog een zeer speciale prijs bedacht: deze mag een weekend lang beschikken over gloednieuwe Volvo.
Tijdens de laatste wedstrijden van het toernooi werd gestart met de open dag die bestond uit een tennisclinic voor iedereen die kennis wou maken met de tennissport. De beide trainers van de tennisclub verzorgden met een zeer goed opgezette clinic voor een gezellige en sportieve middag voor alle deelnemers. Met ruim 30 nieuwe leden is de open dag zeer geslaagd te noemen.
Indien je ook lid wilt worden van een bruisende tennisvereniging, kijk dan op onze site www.tonido.nl en meld je aan.