27 maart 2014 - 13 november 2019: 94150 bladzijden, 749242 artikelen

BV Centraal

BV Centraal KOT 1 5-2 Libre C1.
Winst voor het C1 team. Peter Rutten en Marc Welles speelden beide een winnende partij. Robert Habets verloor krap op 5 caramboles. Helaas mocht deze gewonnen wedstrijdcompetitie niet meer helpen om aanspraak te maken op het kampioenschap. De koploper oerd Vallen SVV won met 7-0 en werd zo oor Daan onbereikbaar voor het team ers te verslaan in een MTB van Centraal. De heren moeten voor de derde maal achter elkaar accepteren dat zij tweede worden.
BV Centraal De Pruuvers 5-2 Libre C2 Ook winst voor het C2 team. Hier wonnen Wiel Welles en na een halve eeuw Huub Ottenheim. Guido van de Berckt af de der Velden verloor. Ook hier is de competitie beslist en is De Vonkel kampioen. De heren 2 april start moeten nu gaan voor de tweede plaats donderdag uit.
3 april BV Centraal kan melden dat drenners. Deze Wiel Welles tweede is geworaan door tot den op het Zuid Gewest Finale in Stein met een gemiddelde is van 2,57 bandstoten klein 3e erealiseerd. Daarna verkassen Klasse en promoveert hiermee naar de 2e klasse. Verder kunnen wij melden dat Peter Rutten edaan met de de vierde plaats heeft bereikt de in de finale Hoofdklasse Libre klein Zuid Gewest in Hapert.