27 maart 2014 - 18 september 2019: 92996 bladzijden, 739400 artikelen

Majuso Maasbree 50 jaar

MAASBREE - Het is 50 jaar geleden dat een aantal enthousiastelingen judolessen het buitenseizoen. Het betrof gingen volgen in feestzaal NiŽns in Maasbree. Dit beviel zo goed dat Maasbree een nieuwe vereniging rijker was! Nu, 2014, viert Judo- en Jiu-Jitsuvereniging Majuso 71 punten, terwijl de D1 en D2 haar gouden jubileum met allerlei activiteiten gedurende behaalden. De eerstvolgende het hele jaar.
in Baarlo bij St. Antonius en Op 6 april beginnen we met St. Petrus. Komende zondag is een jeugd judoclinic (9.00-10.30 er weer oefenen om 15.00 uur. uur) gevolgd door een jeugd jiu-jitsuclinic (10.30-12.00 uur). Deze beide clinicís staan onder leiding van Leo Verhoeven en onze eigen trainers, John Timmermans (3e dan Judo) en Rik Pietserse (3e dan Jiu-Jitsu).
Leo Verhoeven, 6e dan Judo en 6e dan Jiu-Jitsu heeft zín sporen in deze beide sporten ruimschoots verdient, tevens geeft hij in beide sporten les op het CIOS (sportopleidingen Sittard). Het middaggedeelte (14.00-17.00 uur) is bestemd voor de oudere Jiu-Jitsuka (16+), Theo De Gelaen (8e dan Daochi Dim Mak) en Rik Pieterse zullen dan een clinic Kyusho-Jitsu en Dim Mak verzorgen. KyushoJitsu / Dim Mak maakt gebruik van drukpunten op het lichaam en is tevens een vorm van energetische zelfverdediging.
Opgave clinics Iedereen is van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen naar deze vormen van zelfverdediging tijdens deze clinicís in sporthal dín Adelaer te Maasbreeop 6 april of tijdens onze reguliere lessen (zie voor trainingsdagen/tijden onze website: www.majuso.nl Wil je deelnemen aan een van deze clinicís, dan graag een mailtje naar jiujitsu.maasbree@ gmail.com. Voor de overige activiteiten die gedurende ons jubileumjaar zullen plaatsvinden, hou dit weekblad of onze website in de gaten.