27 maart 2014 - 11 december 2019: 94608 bladzijden, 752768 artikelen

Verzekerd van goede zorg

Het team van Fysiotherapie Schurmann staat voor kwalitatief goede zorg en persoonlijke aandacht voor iedere patiŽnt.
Heeft u lichamelijke klachten of hulp nodig na een ziekenhuisopname of revalidatie, dan kunnen wij als fysiotherapeut iets voor u betekenen.
Wij zorgen ervoor dat u weer in goede conditie komt en dat uw klachten verminderen of verdwijnen.
Wij beperken ons niet alleen tot het behandelen van de pijnklachten, maar besteden ook aandacht aan de opbouw van kracht, conditie, beweeglijkheid, etc. zodat uw klachten ook wegblijven of dat u leert omgaan met chronische pijn, waarbij de aandacht ligt op het uitbreiden van uw belastbaarheid en het behoud van uw zelfstandigheid in het dagelijks leven.
Naast reguliere fysiotherapie welke vergoed wordt door de meeste aanvullende verzekeringen zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van etalagebenen, hoofdpijnklachten, fysiofitness, sportblessures, fysiotaping, revalidatie en behandeling aan huis.
Door onze ruime fitness/ sportruimte, voorzien van geavanceerde trainingsapparatuur, kunnen wij ons onderscheiden van andere praktijken en u een behandeling aanbieden waarin alle onderdelen van herstel van A tot Z behandeld kunnen worden. Denk aan krachttraining na achteruitgang van spierkracht naar bv. een aantal weken gips, opbouw van conditie bij kortademigheid, uitbreiden van de loopafstand, zodat u weer zelfstandig boodschappen kan doen.
U kunt bij ons terecht met of zonder verwijzing van huisarts of specialist.
Als fysiotherapeut investeren wij dagelijks in uw gezondheid.
Fysiotherapie R. Schurmann Pius XII plein 2 6433 CZ Hoensbroek Tel. 045 5284400