27 maart 2014 - 11 december 2019: 94725 bladzijden, 753887 artikelen

Aansluiting Kreutz beeld & geluid bij Euronics Digital

Opruimdagen van 1 tot en met 4 mei
Kreutz beeld & geluid in Landgraaf, al meer dan 45 jaar het vertrouwde adres waar kwaliteit, service en kennis voorop staan, wordt Kreutz Euronics Landgraaf. Dé specialist op het gebied van beeld , geluid en IT. “Door aansluiting bij Euronics Digital geven wij de klant nu ook de zekerheid van een internationale organisatie op het gebied van leverbaarheid en prijs, waardoor wij iedereen nog beter van dienst kunnen zijn”,vertelt Maurice Kreutz.
Hij vervolgt: “In onze werkwijze en service verandert niets door onze aansluiting bij Euronics Digital! Euronics heeft in Europa meer dan 13.000 winkels in 30 landen en is hiermee een van Europa’s grootste spelers op de markt voor consumentenelektronica. De organisatie kan op Europees niveau afspraken maken met leveranciers, zeer groot inkopen en natuurlijk scherpe prijzen bedingen, waardoor wij nog voordeligere prijzen aan onze klanten kunnen doorberekenen. Daarbij is Euronics een innovatieve en kennis gedreven organisatie,wat precies aansluit bij onze visie. Want denkend vanuit kwaliteit blijven wij zorgvuldig ons eigen assortiment samenstellen en kiezen we voor merken die daar samen met ons ook zo over denken.”
Kreutz Euronics Landgraaf biedt voor iedereen een passende oplossing in alles wat met beeld, geluid,multimediameubels en smart-domotica oplossingen te maken heeft.“De kennis hebben wij in huis en we kunnen klanten volledige ondersteuning bieden in installatie,toepassingen en gebruiksuitleg van een product. Hier werken we nu al hard aan,maar door de aansluiting bij Euronics Digital kunnen we ons nog beter specialiseren. Wij verkopen dus eigenlijk geen producten, maar oplossingen!”
Van donderdag 1 tot en met zondag 4 mei (zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur) zijn er opruimdagen en loopt op vele geselecteerde producten de korting op tot 30 procent. Wel geldt: op = op!